Tuesday, April 13, 2010

Toddler Dress Pattern-Newlook

Hye,

Comel tak gambar ni??? Comel,kan? Betul tak cakap saya. This is the graphic for newlook toddler dress pattern yang saya beli dari ImPianIna. Tapi kawan-kawan, beliau dah stop the pattern sale, sbb mengikut suaminyer ke luar negara. Tq Ina:D

Sebenarnya saya dah terima pattern ni agak lama, dalam 2-3 weeks. But just let the pattern relaks dulu, hehehhe. And this afternoon saya dah pegi xerox the pattern, in case ada kesilapan semasa menggunting. Hope this pattern will help me.

This pattern ada 6 style yang berbeza tetapi basic dress yang sama. Creative,kan? Kita tengok nanti which style will be chosen. Nantikan hasilnya, ya!



3 comments:

Sha said...

cutenyer pattern tu... rasa cam nak jugak tapi dia dah ikut hubby la pulak yer... nanti kalau dah siap dressnya, share2 ler kat sini ya... nak cuci mata... :D

m|sa said...

salam..

misa pun ada beli.. dah tampal ngan jahit.. senang je jahitnye.. ;)

Ila said...

wa...nnt nak g tgk blog misa lah...
ila baru lepas tampal menampal...:D

tq for visiting..:)